13 Şubat 2010 Cumartesi

MATT DAMON



* INVICTUS (2009)
Morgan Freeman, Matt Damon
KONU: Morgan Freeman'ın rugby ile birlikte halkı birleştirmesi, sporu ön plana çıkarması, Nelson Mandela'yı Morgan Freeman oynuyor. Filmin yönetmeni Clint Eastwood. Matt Damon rugby milli takım kaptanı.

* OCEAN'S THİRTEEN (2007) ABD
Brad Pitt, Al Pacino, Matt Damon, George Clooney, Vincent Cassell
MESAJ: Las Vegas'ın büyüsü, otelin önündeki meşhur havuz, organizasyon başarısı, akıl, Brad Pitt'in kahverengi gömleği ve beyaz pantolonu, Andy Garcia'ya yakışan puro ve harika saçları, Clooney'in farklı yakışıklığı, al Pacino'nun yardımcısı, Vincent Cassell Monica Bellucci'nin kocası değil miydi?, Phemanon muydu o matt Damon'ın azdırıcı parfümü..., gelebilecek en iyi kadrolardan biri, yönetmen başarısı Steven Soderbergh

* THE ROUNDERS (1998)
Edward Norton, Matt Damon, John Malkovich
MESAJ: Tutkulardan vazgeçilemez, Rounders bir poker çeşididir, poker sanatı, poker dili, Mike, hukuk fakültesi öğrencisidir. Kumar tutkunu olan yakın arkadaşı Worm un hapisten çıktığında, geçmişte verdiği sözleri unutup, yeniden poker dünyasının büyülü havasına kapıldığını görür. Bundan sonra Mike arkadaşının hatrı için tekrar poker masalarına dönmek ya da kendi hayatına devam etmek arasında büyük bir ikilem yaşamaya başlar.

TÜRK: Matt Damon filmde bir Türk hamamına gidiyor. Burada biriyle buluşuyor. Girmeden önce levhada şu yazıyor: Russian and Turkish baths

* GOOD WİLL HUNTİNG (1997)
Matt Damon, Robin Williams, Ben Affleck
MESAJ: Muhteşem bir film. Will, bir üniversitede hademelik yapan süper zeki bir gençtir. Will, bir türlü sokak kavgalarından kendini alıkoyamaz ve başı derde girer. Hapise düşmek üzere olan Will'i bu durumdan kurtarabilecek tek kişi onun yeteneklerini farkeden, okulun profesörlerinden Sean MGuire'dır. Aralarında bir anlaşma yaparlar ve bu zamanla çok özel bir dostluğa doğru yol alırlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder